Szanowni Państwo, Koleżanki i Koledzy

Już po raz siedemnasty organizujemy w dniach 12 i 13 października 2023 r.  ogólnopolskie spotkanie osób profesjonalnie związanych z procesem koordynacji usytuowania projektowanych sieci uzbrojenia terenu.

Miejsce konferencji – Hotel QUBUS****, ul. Skarbowa 2, 59-220 Legnica.

W programie konferencji planujemy, podobnie jak ubiegłym roku,  panele ekspertów, które poprowadzi kol. dr inż. Ludmiła Pietrzak z udziałem osób znanych z wielu publikacji, między innymi w Przeglądzie Geodezyjnym. Tematem wiodącym paneli będzie: „Omówienie  problemów związanych z  procesem koordynacji, zgłoszonych przez uczestników konferencji”

W panelu ekspertów zapowiedzieli swój udział :

- Bartłomiej Stecki – Departament Architektury, Budownictwa i Geodezji Ministerstwa Rozwoju i Technologii w Warszawie

- Andrzej Falkowski - Podlaska Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa

- Robert Cieszyński – Kujawsko-Pomorski Wojewódzki Inspektor Nadzoru Geodezyjnego i Kartograficznego

- Marek Kłopotek – Lubelski Wojewódzki Inspektor Nadzoru Geodezyjnego i Kartograficznego

- Mirosław Puzia - Śląski Wojewódzki Inspektor Nadzoru Geodezyjnego i Kartograficznego

- Ewa Sikora - Geodeta Powiatowy w powiecie bielskim

- Dariusz Pręgowski – Geodeta Powiatowy w powiecie warszawskim zachodnim

Jest niezwykle ważne, by temat koordynacji usytuowania projektowanych sieci uzbrojenia terenu został omówiony w środowisku geodetów, projektantów i gestorów sieci uzbrojenia terenu.

Mamy nadzieję, że to spotkanie pozwoli Państwu rozwiać wiele wątpliwości i wyjaśnić wiele nieścisłości związanych z tematyką konferencji.

W związku z powyższym, uprzejmie prosimy o nadsyłanie, na adres:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  , pytań i nurtujących Was problemów, które postaramy się przekazać ekspertom.

Zobowiązujemy się nie zawieść oczekiwań Koleżanek i Kolegów, naszych mile oczekiwanych gości.

Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji.

Przewodniczący Komitetu Organizacyjnego

Arkadiusz Zyga